MOOTTORIKELKAT

Moottorikelkkailu on oiva tapa liikkua talvisessa luonnossa ja tehdä pidempiäkin päiväretkiä merkityillä urilla, joita löytyy runsaasti Syötteen ympäristöstä. On tärkeää huomioida, että moottorikelkkailu on sallittua ainoastaan merkityillä reiteillä, mutta onneksi reittiverkosto alueella on kattava, kaiken mittaiset retket huomioiden.

Vuokrattavat moottorikelkkamme ovat Lynx Adventure 600 ACE sekä LX 600 ACE merkkisiä 4-tahtisia, hiljaisia ja lähes hajuttomia kelkkoja. Kelkat soveltuvat hyvin, niin kokeneemmalle, kuin kelkkailun alkeet tuntevalle kelkkailijalle. Koska kelkkamme ovat nk. touring malleja, niin matkaan voi lähteä yksinään tai kyydissä voi olla myös toinen henkilö. Kelkat ovat 1- tai 2- paikkaisia malleja.

Valikoimassamme on myös LYNX RAVE RE 600 RS Kit urheilullinen 2-tahtinen moottorikelkka vaativimmillekin reiteille. Tästä kelkka kokeneimmille ajajille. Kelkka on 1-paikkainen malli.

Moottorikelkkavuokraan sisältyy myös kaikki tarvittavat ajovarusteet eli valikoimassamme on kypärät, kypärämyssyt, haalarit, ajohansikkaat kuin jalkineetkin. Näin ei välttämättä tarvitse itse varautua ajovarustein, vaan ne löytyvät paikanpäältä. Varusteita voi kysyä myös erikseen eli jos on erikseen tarvetta puuttuvalle ajovarusteelle, niin kannattaa ottaa yhteyttä vuokraamoon ja näin saadaan ajovarustus kuntoon.

Lisäksi palvelemme kelkkailijoita pikaisten huoltotarpeiden ilmaannuttua. Vuokraamosta löytyy pieni valikoima öljyjä, tulppia sekä hihnoja. On kuitenkin huomioitava, että valikoimamme on rajallinen, mutta tarpeen ilmaannuttua kannattaa ottaa yhteyttä.

KELKKAVUOKRAUS

Lynx Adventure 600 ACE ja LX 600 ACE

  • 2 h / 110€/120€

  • 4 h / 180€/200 €

  • 8 h / 240€/260€

  • 24 h / 310€/350€

Lynx Rave RE 600 RS Kit

  • 2 h / 150 €

  • 4 h / 230 €

  • 8 h / 340 €

  • 24 h / 390 €

Lisäksi moottorikelkkailuun yleisillä ajourilla tarvitaan Metsähallituksen uralupa. Jotta voi ajaa moottorikelkalla, tulee Moottorikelkan kuljettajalla olla vähintään T-luokan ajokortti virallisilla teillä tai reiteillä ajettaessa. Moottorikelkkaa ei saa käyttää tiellä muuta kuin tien tai sillan ylitykseen.

Järjestämme myös ohjattuja moottorikelkkasafareita. Ohjatulle safarille on helppo lähteä mukaan, jo kokeneemman kelkkakuskin, kuin myös vasta kelkkailuun totuttelevan. Safarioppaamme antavan ennen retkeä opastuksen moottorikelkan käsittelyyn, kuin myös turvallisuusohjeistuksen. Kysykää lisää ohjatuista safareista vuokraamostamme.

MOOTTORIKELKAT

Moottorikelkkailu on oiva tapa tutustua luontoon ja tehdä pidempiäkin päiväretkiä merkityillä urilla, joita löytyy runsaasti Syötteen ympäristöstä.

Kelkkamme ovat 4-tahtisia, hiljaisia ja lähes hajuttomia ja 1- tai 2-paikkaisia. Kelkoissa on sähköstartti ja pakki. Kelkat käyvät myös hyvin ensikertalaiselle.

LÄSKIPYÖRÄT

Vuokraamme perinteiset sekä sähköavusteiset läskipyörät Suomen parhaille pyöräilyreiteille Syötteelle. Meiltä löytyy sopivia pyöriä monissa eri kokoluokassa.

Vuokrattavat FatBiket ovat FELT ”Bullit” DD30 2020 mallia ja E-FatBike pyörät ovat malliltaan Rock Machine Avalance E50 sekä E70. Pyörät soveltuvat kaikenlaiseen maastoon niin kesällä kuin talvella.

LUMIKENGÄT JA LIUKULUMIKENGÄT

Vuokraamme lumikenkiä sekä liukulumikenkiä kaiken kokoisille harrastajille.

Käytössä olevat lumikenkämme ovat TSL testivoittajat ja liukulumikengät kotimaiset OAC Skinbased-sukset. Tarvittaessa meiltä voi vuokrata myös vaellussauvat joko lumikenkien / liukulumikenkien kanssa tai vaikka erikseen.

RATTIKELKAT JA PULKAT

Perheen pienimmille ja miksipä ei myös isommillekin, rattikelkat sekä pulkat hurjaan menoon!

HIIHTOAHKIOT

Hiihtäjille ja lumikenkäilijöille laadukkaat Savotta sekä Fjellpulkenin ahkiot tavaroiden ja lasten kuljettamiseen.

OHJATUT SAFARIT JA RETKET

Järjestämme ohjattuja safareja ja toiveiden mukaisesti räätälöityjä yrityksen, kaveriporukan tai perheen yhteisiä aktiviteettipäiviä tarvittaessa ruokailuineen ja majoituksineen.
Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus