AHKIOT

Jos olet lähdössä vaeltamaan luontoon ja tarvitset ahkion varusteita tai vaikka lapsen kuljetusta varten, niin meiltä löytyy käyttöösi Savotan Paljakka sekä Fjellpulkenin hiihtoahkiot.

Ahkio on erinomainen lisävaruste, niin hiihtoretkelle, kuin myös lumikenkävaellukselle ja sopii myös vaativimmissakin olosuhteissa liikkuvalle vaeltajalle. Ahkiot ovat helppokäyttöisiä ja niiden perässä vetäminen tapahtuu vaivatta keveiden vetoaisojen ansiosta. Vetoaisat tukevat samalla myös vetäjää. Ahkiot ovat varustettu kiinteillä kuormapeitteillä, jonka alle on helppo laittaa kuljetettavat tavarat. Kuljetuspeite lisättynä lasten istuimella mahdollistaa myös lapsen suojaisan kuljettamisen ahkiossa.

AHKIOIDEN VUOKRAUS

  • 2 h / 28 €

  • 8 h / 33 €

  • 24 h / 45 €

  • viikko / 140 €

MOOTTORIKELKAT

Moottorikelkkailu on oiva tapa tutustua luontoon ja tehdä pidempiäkin päiväretkiä merkityillä urilla, joita löytyy runsaasti Syötteen ympäristöstä.

Kelkkamme ovat 4-tahtisia, hiljaisia ja lähes hajuttomia ja 1- tai 2-paikkaisia. Kelkoissa on sähköstartti ja pakki. Kelkat käyvät myös hyvin ensikertalaiselle.

LÄSKIPYÖRÄT

Vuokraamme perinteiset sekä sähköavusteiset läskipyörät Suomen parhaille pyöräilyreiteille Syötteelle. Meiltä löytyy sopivia pyöriä monissa eri kokoluokassa.

Vuokrattavat FatBiket ovat FELT ”Bullit” DD30 2020 mallia ja E-FatBike pyörät ovat malliltaan Rock Machine Avalance E50 sekä E70. Pyörät soveltuvat kaikenlaiseen maastoon niin kesällä kuin talvella.

LUMIKENGÄT JA LIUKULUMIKENGÄT

Vuokraamme lumikenkiä sekä liukulumikenkiä kaiken kokoisille harrastajille.

Käytössä olevat lumikenkämme ovat TSL testivoittajat ja liukulumikengät kotimaiset OAC Skinbased-sukset. Tarvittaessa meiltä voi vuokrata myös vaellussauvat joko lumikenkien / liukulumikenkien kanssa tai vaikka erikseen.

RATTIKELKAT JA PULKAT

Perheen pienimmille ja miksipä ei myös isommillekin, rattikelkat sekä pulkat hurjaan menoon!

HIIHTOAHKIOT

Hiihtäjille ja lumikenkäilijöille laadukkaat Savotta sekä Fjellpulkenin ahkiot tavaroiden ja lasten kuljettamiseen.

OHJATUT SAFARIT JA RETKET

Järjestämme ohjattuja safareja ja toiveiden mukaisesti räätälöityjä yrityksen, kaveriporukan tai perheen yhteisiä aktiviteettipäiviä tarvittaessa ruokailuineen ja majoituksineen.
Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus