LUMIKENGÄT

Lumikenkäretkillä pääsee nauttimaan Syötteen alueen luonnosta valmiita, huollettuja reittejä pitkin. Toki, halutessaan voi ottaa kovemman haasteen vastaan ja kävellä oman reitin koskemattomassa lumessa nauttien alueen luonnosta ja maisemista.

Vuorattavananne on yhdet markkinoiden parhaista lumikengistä. Valikoimassamme on TSL Outdoor 227 Camo lumikengät, joiden käyttö säätöineen sekä muuten käytettävyydeltään soveltuu monipuoliseen maastoon ja vaativammillekin reiteille.

Lisää infoa lumikengistä oheisen linkin kautta:
https://varuste.net/TSL+227+Escape?_tu=17369

Vaellussauvat

Jos lumikenkäilyyn on tarve ottaa myös vaellussauvat mukaan, niin nämä löytyvät myös vuokraamomme valikoimasta. Vaellussauvojen pituutta voi säätää teleskooppivarren avulla aina 50 – 155 cm eli pituuden osalta sauvat soveltuvat jokaisen käytettäväksi.

LUMIKENKIEN VUOKRAUS

VUOKRAA ONLINE

Lumikengät

  • 3 h / 15 €

  • 8 h / 20 €

  • 24 h / 30 €

Vaellussauvat

  • 3 h /5 €

  • 8 h / 5 €

  • 24 h / 5 €

Vaellussauvat voi vuokrata myös erikseen.

MOOTTORIKELKAT

Moottorikelkkailu on oiva tapa tutustua luontoon ja tehdä pidempiäkin päiväretkiä merkityillä urilla, joita löytyy runsaasti Syötteen ympäristöstä.

Kelkkamme ovat 4-tahtisia, hiljaisia ja lähes hajuttomia ja 1- tai 2-paikkaisia. Kelkoissa on sähköstartti ja pakki. Kelkat käyvät myös hyvin ensikertalaiselle.

TUTUSTU MOOTTORIKELKKOIHIN

LÄSKIPYÖRÄT

Vuokraamme perinteiset sekä sähköavusteiset läskipyörät Suomen parhaille pyöräilyreiteille Syötteelle. Meiltä löytyy sopivia pyöriä monissa eri kokoluokassa.

Vuokrattavat FatBiket ovat FELT ”Bullit” DD30 2020 mallia ja E-FatBike pyörät ovat malliltaan Rock Machine Avalance E50. Pyörät soveltuvat kaikenlaiseen maastoon niin kesällä kuin talvella.

TUTUSTU PYÖRIIN

LUMIKENGÄT

Vuokraamme lumikenkiä kaiken kokoisille lumikenkäilijöille.

Meiltä vuokralle markkinoiden parhaat lumikengät. Käytössä olevat luminkenkämme ovat TSL testivoittajat. Tarvittaessa meiltä voi vuokrata myös vaellussauvat joko lumikenkien kanssa tai vaikka erikseen.

TUTUSTU LUMIKENKIIN

RATTIKELKAT JA PULKAT

Perheen pienimmille ja miksipä ei myös isommillekin, rattikelkat sekä pulkat hurjaan menoon!

HIIHTOAHKIOT

Hiihtäjille ja lumikenkäilijöille laadukkaat Savotta sekä Fjellpulkenin ahkiot tavaroiden ja lasten kuljettamiseen.

TUTUSTU AHKIOIHIN

OHJATUT SAFARIT JA RETKET

Järjestämme ohjattuja safareja ja toiveiden mukaisesti räätälöityjä yrityksen, kaveriporukan tai perheen yhteisiä aktiviteettipäiviä tarvittaessa ruokailuineen ja majoituksineen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus